Blog

overzicht:  volledig / samenvatting

Vanaf 1 februari 2017 uitbreiding van Beautysalon D'elegance

Geplaatst op 24 november, 2016 om 5:01 Comments reacties (1)
Vanaf 1 februari 2017 kunt u ook terecht voor uw gelnagels te laten zetten bij Beautysalon D'elegance!!!! Dit zal gebeuren met de materialen van Magnetic Nails. Of het nu een nieuwe set is, het laten zetten van gelpolish of het bijvullen van gelnagels, bij Beautysalon D'elegance is het allemaal mogelijk. Binnenkort komen de prijzen op de website. Hou de site dus in de gaten!

December feestmaand!!

Geplaatst op 24 november, 2016 om 4:58 Comments reacties (1)
December aanbiedingen!!!

VYON REDOX DAG-/NACHTCREME VAN 85,-- VOOR 75,-- EURO!!!
Lichte, regenerende 24H crème geeft de huid nieuwe energie, hydrateert, vermindert lijntjes en rimpels en laat de teint er egaal, fris en stralend uitzien. Gedurende de dag beschermend en tijdens de nacht herstellend. (50ml)
VYON AHA CREAM VAN 99,-- EURO VOOR 85,-- EURO!!!
Deze crème kun je in combinatie met de vyon dagcrèmes gebruiken in kuurvorm. Gebruik 8 weken lang deze aha cream als nachtcrème, 4 weken niet en dan weer 8 weken en je huid zal er een stuk frisser uitzien!!
Dit is een zachte en uitgebreide methode om de beschadigde en verouderde huid te regenereren en glad te maken. Door toepassing van fruitzuren (5% micro ingekapseld) wordt de opperhuid sneller vernieuwd en de structuur verbeterd. Ook ideaal tegen de tekenen van acne.VYON ENZYMEN OF CREAM PEELING VAN 34,50 VOOR  VOOR 30,-- EURO!!
Waarom een peeling gebruiken:
Het zorgt voor een zachte verwijdering van de dode huidcellen, stimuleert de vorming van nieuwe cellen, verstevigd de huid. Je kunt de peeling 1 a 2x in de week gebruiken.

De enzymen peeling werkt langer en dieper. Deze laat je 15 tot 20 minuten zitten. Deze peeling lost de lijm tussen de hoorncellen op, samen met de dode huiddeeltjes en onzuiverheden. Tegelijkertijd wordt de cel vernieuwing gesimuleerd voor een frisse teint en heldere zachte huid. De creampeeling is een milde peeling met hoogwaardige ingrediënten veroorzaakt een mechanische prikkeling vanwege de vaste bestanddelen en zorgt zo voor een zachte peeling van de verhoornde, dode huidcellen. De huidstructuur verbetert en wordt bevrijd van giftige afvalstoffen


VYON FLUIDS, 5 HALEN, 4 BETALEN; 40 EURO!!
Verwen je huid eens extra met de fluids van Vyon. Dit zijn mini krachtbronnen en extreem sterke schoonheidsboosters voor de huid.

Cell guard fluid: is voor alle huidtypen vooral voor de veeleisende, gestreste, beschadigde en vermoeiende huid, het is voor een gerichte cel vernieuwing en herstel van de huid. Ideaal voor zonaanbidders, activeert de celdeling en verfijnt de structuur.
C-fluid: is voor alle huidtypen, vooral fotoveroudering (zon) vermindert voortijdige door zon veroorzaakte veroudering en fijne rimpels. Het is ideaal voor de rokershuid en beschermt de cellen tegen milieustress.
Clearing fluid: is voor de smetgevoelige huid en de gemengde huid, ook acne. werkt ontstekingsremmend, antibacterieel, samentrekkend, hydraterend, normaliseert de talgklierfunctie, verlicht huidirritatie en roodheid. Het heeft verfijnd de porien en matteert de huid. Hydra-fluid: is voor alle huidtypen, het werkt vocht inbrengend, het is een intensieve vochtbooster en geeft de huid een volle look.
Sensitive fluid: is voor de gevoelige, droge huid en voor een huid die gevoelig is voor irritaties. het balanceert de gevoelige huid, beschermt tegen milieu effecten en versterkt de weerstand van de huid, waardoor je minder irritaties krijgt.
Protect-fluid: is voor de naar couperose neigende huid. Het versterkt de haarvaten, heeft een verzachtende werking op de immuuncellen in de huid, vochtinbrengend en geeft de huid meer weerstand.

Gelpolish bij Beautysalon D'elegance

Geplaatst op 24 november, 2016 om 4:34 Comments reacties (2)
NIEUW VANAF 1 DECEMBER 2016!!!!
vanaf deze dag is het mogelijk om bij Beautysalon D'elegance je nagels te laten lakken met gelpolish van Magnetic.
Wil je mooie nagels hebben met gelpolish die gemiddeld drie weken blijft zitten, maak dan snel een afspraak in de salon. De december aanbieding is 15,--!!!


Fluids van Vyon

Geplaatst op 24 juni, 2016 om 9:07 Comments reacties (2)
VYON FLUIDS, 5 HALEN, 4 BETALEN; 40 EURO!!

Verwen je huid eens extra met de fluids van Vyon. Dit zijn mini krachtbronnen en extreem sterke schoonheidsboosters voor de huid.


Cell guard fluid: is voor alle huidtypen vooral voor de veeleisende, gestreste, beschadigde en vermoeiende huid, het is voor een gerichte cel vernieuwing en herstel van de huid. Ideaal voor zonaanbidders, activeert de celdeling en verfijnt de structuur.

C-fluid: is voor alle huidtypen, vooral fotoveroudering (zon) vermindert voortijdige door zon veroorzaakte veroudering en fijne rimpels. Het is ideaal voor de rokershuid en beschermt de cellen tegen milieustress.

Clearing fluid: is voor de smetgevoelige huid en de gemengde huid, ook acne. werkt ontstekingsremmend, antibacterieel, samentrekkend, hydraterend, normaliseert de talgklierfunctie, verlicht huidirritatie en roodheid. Het heeft verfijnd de porien en matteert de huid.
 
Hydra-fluid: is voor alle huidtypen, het werkt vocht inbrengend, het is een intensieve vochtbooster en geeft de huid een volle look.

Sensitive fluid: is voor de gevoelige, droge huid en voor een huid die gevoelig is voor irritaties. het balanceert de gevoelige huid, beschermt tegen milieu effecten en versterkt de weerstand van de huid, waardoor je minder irritaties krijgt.

Protect-fluid: is voor de naar couperose neigende huid. Het versterkt de haarvaten, heeft een verzachtende werking op de immuuncellen in de huid, vochtinbrengend en geeft de huid meer weerstand.

aanbieding maand juni en juli 2016

Geplaatst op 24 juni, 2016 om 8:18 Comments reacties (2)
Aanbiedingen voor de maand juni en juli 2016:

SPF50!!
De spf 50 voor maar 34,50 euro'!!!!. 
De spf 50 van Vyon is ideaal voor de zon gevoelige huid. Hij beschermt je tegen zichtbare tekenen van de huidveroudering en is gemakkelijk op te brengen. De crème is geschikt als volwaardige dagcrème en kan dus ook gebruikt worden als basis voor make-up. Het is zonder parabenen en mensen met acne of een schilferige huid mogen deze crème ook gebruiken.
VYON CRÈME OF ENZYMEN PEELING:

In de maand juli 2016 krijg je bij aankoop van een dag-/nachtcrème van Vyon, de crème of enzymen peeling voor de helft van het geld. De crème peeling komt uit op 16,25 euro en de enzymen peeling komt uit op 17,25.!!!

Waarom een peeling gebruiken:
het zorgt voor een zachte verwijdering van de dode huidcellen, stimuleert de vorming van nieuwe cellen, verstevigd de huid. Je kunt de peeling 1 a 2x in de week gebruiken.

De enzymen peeling werkt langer en dieper. Deze laat je 15 tot 20 minuten zitten. Deze peeling lost de lijm tussen de hoorncellen op, samen met de dode huiddeeltjes en onzuiverheden. Tegelijkertijd wordt de cel vernieuwing gesimuleerd voor een frisse teint en heldere zachte huid. De creampeeling is een milde peeling met hoogwaardige ingrediënten veroorzaakt een mechanische prikkeling vanwege de vaste bestanddelen en zorgt zo voor een zachte peeling van de verhoornde, dode huidcellen. De huidstructuur verbetert en wordt bevrijd van giftige afvalstoffen.

Aanbiedingen april 2016

Geplaatst op 29 maart, 2016 om 11:27 Comments reacties (1)
ACTIE MAAND APRIL 2016:

PEELING:
Peel je huid 1 of 2x in de week, dit verwijdert de dode huidcellen, stimuleert de vorming van nieuwe cellen en verfijnt de poriën. 
De cream peeling van Vyon is een milde gelaatspeeling met hoogwaardige ingrediënten
13% korting op de enzymen en cream peeling van Vyon. Voor de  creampeeling i.p.v. 32,50 betaal je nu 28,25 euro.

De enzyme peeling bevat gisteiwitten, deze staan bekend om hun vet en eiwitsplitsende eigenschappen. Ze lossen de lijm tussen de hoorncellen op, die samen met de dode huiddeeltjes en onzuiverheden worden verwijderd. Tegelijkertijd wordt de celvernieuwing gestimuleerd voor een frisse teint en heldere en zachte huid. Dit is een peeling zonder schurende deeltjes en is ook geschikt voor de gevoelige huid.
Voor de enzyme peeling betaal je nu 30,- i.p.v. 34,50. VYON FLUIDS:
Vyon heeft verschillende fluids, dit zijn fluids met een zeer hoge concentratie van de ingrediënten.
Bijvoorbeeld de Hydra-Fluid; hierin zit een hoge concentratie vocht. Het is voor elke huid geschikt, het is duurzaam en vochtinbrengend.

Of de lifting fluid, dit is een echte oppepper voor de huid. Het werkt verstevigend, versterkend, maakt de huid voller en vermindert rimpels, verder werkt hij nog hydraterend.

De sensitive fluid geeft de gestreste of gevoelige huid een nieuw aangenaam gevoel, kalmeert de huid en vermindert irritaties, deze is ook ideaal na het zonnebaden.

Met deze fluids doe je ongeveer 7 a 10 dagen. 

Aanbieding voor de maand april 2016: De fluids zijn 10 euro per stuk, in april is het 5 halen, 4 betalen!!Redox treatment box

Geplaatst op 29 maart, 2016 om 9:54 Comments reacties (4)
Zie hier links het resultaat na een behandeling met de Redox treatment box. Deze behandeling is echt een boost voor je huid. Het heeft een peeling met een warmte activator voor de optimale opname van de tonic en masker. Het masker is een zacht moussemasker op basis van algen en sterk geconcentreerde vitamine C. Algen werken ontgiftend voor de huid. De finish is een SPF 50. Dit is een crème ook te gebruiken als dagcrème met een beschermingsfactor 50. Ideale basis voor make-up.

Manicure aanbieding in de maand december

Geplaatst op 2 november, 2015 om 11:02 Comments reacties (4)
In de maand december heeft Beautysalon d'elegance een aanbieding van een manicure. Voor 10 euro vijl ik de nagels, krijg je een handmassage en lak ik de nagels. Je krijgt het potje nagellak mee naar huis. Mooi voor de Kerstdagen of Nieuwjaar!!!!

Aktiemaand november en december

Geplaatst op 2 november, 2015 om 10:57 Comments reacties (2)
November en December AKTIEMAAND!!!!!!

Van maandag 16 november t/m donderdag 31 december geeft Beautysalon d'elegance 10% korting op de verzorgingsproducten van Golden Care. 

Op de verzorgingsproducten van de huidverbeteringslijn Vyon geeft Beautysalon d'elegance 13% korting!!!

Bijvoorbeeld:

GOLDEN CARE:
Rich hydrating dagcrème van 27,40 voor 24,65 euro, dit geldt ook voor de nachtcrème en de multivitamine crème.

Een Gentle cleanser van 18,25 voor 16,45 euro. Dit geldt ook voor de tonic.
Dieptereiniger  (enzymatic of soft crystal) van 28,95 voor 26,05 euro.

Eye make-up remover van 10,95  voor 9,85 euro.


VYON:
cleansing gel van 34,50 voor 30 euro.
tonic met/zonder alcohol van 29,50 voor 25,65 euro
dieptereiniger (cream peeling) van 32,50 voor 28,30 euro.

dag-/nachtcrème van de Redoxlijn van 85 voor 73,95 euro.

dag-/nachtcrème van de Sensitive lijn van 60 voor 52,20 euro
cleanser en tonic van de Sensitive lijn van 34,50 voor 30 euro per stuk.

Specials van Vyon:
Mat en Seal dagcrème van 59 voor 51,35 euro
aha cream van 99 voor 86,15 euro. (deze crème gebruik je als nachtcrème. Hier zitten fruitzuren in, waardoor je  huid nog dieper schoongemaakt wordt en de dagcrème dus ook extra diep kan intrekken.) Overdag gebruik je dan een dagcrème met een hoge spf factor.


Nieuwe lijn in de salon: VYON

Geplaatst op 31 augustus, 2015 om 15:39 Comments reacties (2)
Vanaf 1 september ga ik in de salon werken met de huidverbeteringslijn van VYON. Ik blijf de huidverzorgingslijn van Golden Care ook gebruiken. Er zijn nu al enkele behandelingen mogelijk, in de toekomst zullen ze nog uitbreiden. Kijk onder 'producten' en 'prijzen' voor meer info. Bij aankoop van de cleanser, tonic en dag/nachtcrème, krijg je 10% korting op het aankoopbedrag. 


Rss_feed